Asiguratori parteneri

Allianz-Tiriac Asigurari Bazele fundaţiei actualei afaceri Allianz-Ţiriac Asigurări au fost puse în anul 1994, odata cu înfiinţarea societăţii Asigurări "Ion Ţiriac" SA (ASIT). Pornind de la zero, compania s-a instalat repede în fruntea ierarhiei operatorilor privaţi de asigurări.
Asirom De peste 20 de ani, ASIROM este compania de asigurări tradiţională a romanilor, oferindu-le acestora siguranţa şi confortul de care au nevoie, definind permanent tendinţele pieţei locale a asigurărilor.
Generali Doua secole de experienţă în servicii financiare şi de asigurare îţi pot oferi certitudinea că prin Generali beneficiezi de protecţia optimă pentru tine şi bunurile tale.
Groupama Groupama, o companie multinaţională de origine franceză, şi-a consolidat prezenţa în România prin achiziţia a trei companii. Principiile de bază dupa care se ghidează Groupama sunt Proximitate, Responsabilitate şi Solidaritate.
Omniasig Vienna Insurance Group, actionarul majoritar al OMNIASIG şi al BCR Asigurări, a decis ca cele doua companii sa fuzioneze pentru a crea cea mai puternică şi cea mai mare companie de asigurări din Romania: OMNIASIG Vienna Insurance Group.
Uniqa UNIQA Asigurări a devenit membra UNIQA Group Austria, odată cu preluarea la finele anului 2008 a companiei UNITA, prima companie cu capital privat din România.
Euroins O tradiţie ce-şi are inceputurile in 1994, Euroins reprezintă acum, pe piaţa asigurărilor din Romania, o prezenţă notabilă ce combină dimensiunea socială a actului de vânzare de asigurări cu dimensiunea umană.
AllianzUnit Cu o experienţă de aproape 200 de ani in domeniul asigurărilor, AllianzUnit este asiguratorul ales de peste 3.5 millioane de clienţi, gestionând un portofoliu de active de peste 22 miliarde Euro.
ABC Asigurari Unul din obiectivele ABC Asigurări Reasigurări S.A. este de a fi asigurătorul de încredere al societăţilor de construcţii - montaj care operează în România furnizând servicii de asigurare la preţuri competitive şi dezvoltând parteneriate reciproc profitabile.
Mondial Assistance Grupul Mondial Assistance (parte a grupului Allianz) este liderul mondial în asigurări de călătorie, activităţi de asistenţă medicală, tehnică, precum şi servicii clienti. Grupul oferă partenerilor săi soluţii inovatoare şi de încredere, precum şi o consiliere rapidă pe întreg parcursul procedurii, oricând şi oriunde în lume.
Signal Iduna Grupul SIGNAL IDUNA s-a format în 1999, prin reunirea a două companii cu experienţă de peste 100 de ani. Pe piaţa din România este prezentă din 2008 oferind pachete complete de asigurări de sănătate, de viaţă şi de accidente.
Colonnade Colonnade este o organizaţie internaţională de asigurări de prim rang având clienţi în peste 130 de ţări şi jurisdicţii. Societăţile Colonnade deservesc clienţi comerciali, instituţionali şi particulari prin intermediul uneia dintre cele mai extinse reţele globale de asigurări.
Asito Kapital Principiile care definesc Asito Kapital în relaţia cu clienţii sunt profesionalismul, flexibilitatea, operativitatea, transparenţa, inovaţia şi cel mai important, grija pentru clienţi. Ne-am înfiinţat în iulie 1998 sub umbrela Lukoil.
Exim Asigurari Compania de Asigurări Reasigurări EXIM Romania s-a constituit ca o entitate profesionistă, specializată în asigurarea riscurilor financiare, atât pentru operaţiunile de export cât şi pentru operaţiunile comerciale interne.
Metropolitan Cu peste 145 de ani de experienţă, companiile MetLife & Metropolitan Life Insurance Company sunt un lider inovator şi recunoscut pentru planurile de protectie şi pensie, precum şi pentru soluţiile de economisire oferite în lumea întreagă.
grawe Grawe România este parte a Grupului financiar internaţional Grawe, beneficiind de experienţa celor peste 180 de ani de existenţă ai acestuia. Lunga noastră tradiţie în domeniul asigurărilor ne-a permis să ne construim un portofoliu diversificat de clienţi.
Garanta Angajamentul companiei GARANTA fata de clienţii săi este unul pe termen lung, iar eforturile acesteia se concentrează în oferirea unor produse moderne şi a unor servicii de calitate, care să satisfacă nevoile cele mai variate de asigurare.
Lutz Broker Austriac de top, specializat in soluții CMR pentru transportatori internaționali.